top of page
יקנעם מבשלת ליולדת
מיזם חברתי קהילתי
מג'דרה
מתכון של ענבר טל
רכיבים:
2 בצלים (קצוצים)
3 שינים שום (פרוסות)
כוס אורז מלא
כוס עדשים ירוקות (ניתן להנביט / להשרות כ-3 שעות)
3 כוסות מים רותחים
1 כפית כורכום
2 כפיות כמון
מלח, פלפל לפי הטעם.
הכנה:
מטגנים בצל בשמן זית עד הזהבה.
מוסיפים 3 שינים שום פרוסות לשתי דקות טיגון.
מוסיפים כוס אורז מלא וכוס עדשים ירוקות (אחרי השריה/הנבטה), 3 כוסות מים רותחים, כפית כורכום 2 כפיות כמון, מלח ופלפל, מביאים להרתחה, ומבשלים סגור על אש נמוכה כ-40 דקות.
bottom of page