top of page
יקנעם מבשלת ליולדת
מיזם חברתי קהילתי
רוטב בולונז
מתכון של סוזי פרנקוס
מצרכים:
500 גר' בשר בקר טחון
4 כפות שמן קנולה
גזר גדול מגורר
2 בצלים קצוצים
5 שיני שום כתושות
4 עגבניות חתוכות לקוביות
4 כפות רסק עגבניות
קופסת עגבניות מרוסקות
2 כפיות מלח
פלפל שחור
בזיליקום קצוץ
חופן פטרוזיליה קצוץ דק
כפית אבקת מרק עוף
אופן ההכנה:
מחממים שמן בסיר ומוסיפים בצל, שום וגזר. מאדים עד שהבצל הופך לשקוף.
מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים אותו בסיר. מערבבים היטב עד שהוא מוכן כולו.
מוסיפים את קוביות העגבניות, הרסק וקופסת העגבניות המרוסקות.
מערבבים עד לאיחוד הרוטב. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
מוסיפים את התבלינים - מלח, פלפל, אבקת מרק עוף, פטרוזיליה ובזיליקום.
מערבבים ומביאים לרתיחה נוספת.
מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה 30-45 דקות.
מערבבים הכל עם חבילת פסטה מבושלת .
bottom of page